Societat
Plaça del Treball de Terrassa
Foto: Plaça del Treball de Terrassa | Google Maps
Successos

Es fa talls mentre robava en un pis de Terrassa i és detingut a l'hospital on li curaven les ferides

Temps de lectura: 2 minuts
Plaça del Treball de Terrassa
Foto: Plaça del Treball de Terrassa | Google Maps

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys com a presumpte autor d'un robatori en un domicili de Terrassa. Els fets van tenir lloc la nit de dimarts en un bloc d'habitatges de la plaça del Treball, a Ca n'Anglada. 

Per què és important? No és la primera vegada que aquest conflictiu barri terrassenc és notícia aquesta setmana. Fa només uns dies, un home va apunyalar-ne un altre a ple carrer amb un ganivet que havia aconseguit en una carnisseria i el va ferir de gravetat. 

Què en sabem? El curiós del cas és que la policia no el va detenir en el lloc dels fets sinó en un centre hospitalari.

  • L'assaltant va accedir a la planta baixa de l'edifici a través de la reixa d'una finestra i es va fer ferides importants a les mans pels talls que li van provocar els vidres i els ferros trencats. 
  • Tot i això, el lladre va aconseguir sortir-se amb la seva i va poder robar de l'interior del domicili una cartera amb diners i va fugir.

Tot seguit, l'home es va dirigir a un centre hospitalari perquè li curessin les diverses lesions. 

  • Dues hores més tard, una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos el va localitzar al mateix equipament sanitari i el va escorcollar.

Amb detall. Dins la motxilla, els agents hi van trobar el martell amb què, presumptament, s'hauria obert pas a través de la finestra. 

  • En el moment de la detenció, l'home va causar desperfectes en el mobiliari de l’hospital mentre intentava oposar resistència i defensar-se. 
  • El detingut va passar dimecres a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa.